ביי ביי גפילטע • דגים עם טוויסט לשבת

    מירי זורגר No Comments on ביי ביי גפילטע • דגים עם טוויסט לשבת

    יש חוויה עצומה בלשדרג את האוכל המסורתי • גם אם לפעמים החבר'ה מעקמים את האף בשורה התחתונה רענון זה חשוב • ולשבת דגים שווים במיוחד

    22:21
    30.04.24
    צבי טסלר No Comments on גל של התייקרות מחירים לאחר הפסח | הסל המשתלם

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    גם אתם אוהבים דגים? גם לכם נמאס מהגפילטע של שבת? גם אתם מחפשים משהו קליל וכיפי לפתוח אתו את הסעודה?

    קבלו: פיש אנד ציפס מושלם שנחטף מיד.

    מצרכים:
    6 מנות של פילה קוד ללא עור ועצמות חתוך לאצבעות
    מלח
    מיץ מלימון
    פלפל שחור גרוס טרי

    לטמפורה:
    1 כוס קמח תופח
    2 ביצים
    2 שיני שום כתושות
    4 כפות פטרוזליה קצוצה
    1/2 כפית מלח
    1/2 כוס מים

    לתפוחי האדמה:
    6 תפוחי אדמה מבושלים בקליפה פרוסים ל 8 לאורך

    אופן ההכנה:
    – את הפילטים של הדג ממליחים ומפלפלים ומזלפים את הלימון,
    מכסים ומשהים לשעה במקרר
    – מערבבים את כל מצרכי הטמפורה לבלילה סמיכה.
    – מחממים שמן עמוק עד שיש בועות עדינות מסביב לכף עץ,
    – טובלים את הפילה בטמפורה ומטגנים עד להשחמה,
    – מכינים כך גם את פרוסות התפוחי אדמה,
    – מגישים עם מיונז.
    שבת שלום.



    0 תגובות